közjegyzői iroda logó kék
Közjegyzői iroda nyomtatóbarát verzió
Dr. Máté és Dr. Szente közjegyzői iroda bejárat

iroda@budapestkozjegyzo.hu

e-mail:

+36 1 920 0360

Telefon / Phone:

H-1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 61. IV. em. 4.

Cím / Address:

Print Friendly, PDF & Email

Irodánk a Deák Ferenc tér, illetve a Nyugati pályaudvar közelében található a Bajcsy-Zsilinszky út Skála felőli (VI. kerülethez tartozó) oldalán, a Nyugati téri felüljáró és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál (lásd az alábbi térképen).

Az M3-as metró Nyugati Pályaudvar megállójától vagy az Arany János utcai metrómegállótól, illetve a 4-es 6-os villamos Nyugati pályaudvar megállójától 5 perc gyalog.

Az M2-es metró illetve a Kisföldalatti Deák Ferenc tér megállóitól 5-10 perc gyalog a Bajcsy-Zsilinszky úton a Nyugati tér irányában.

Az iroda a bejáratnál a 6-os kapucsengő alatt érhető el (iroda neve „Dr. Máté és Dr. Szente Közjegyzői Iroda” a névtáblán külön kiemelve) és a 4. emeleten található. Az iroda a lifttől a függőfolyosón keresztül akadálymentesen is megközelíthető, a 3. és 4. emeleten „Közjegyző” feliratú táblák mutatják az irányt.

Dr. Máté és Dr. Szente Közjegyző iroda térkép
Dr. Máté és Dr. Szente Közjegyzői Iroda térkép

Dr. Máté és Dr. Szente közjegyzői iroda bejárat

Dr. Máté és Dr. Szente Közjegyzői Iroda bejárat. Az iroda a bejáratnál a 6-os kapucsengő alatt érhető el (iroda neve „Dr. Máté és Dr. Szente Közjegyzői Iroda” a névtáblán külön kiemelve) és a 4. emeleten található. Az iroda a lifttől a függőfolyosón keresztül akadálymentesen is megközelíthető, a 3. és 4. emeleten „Közjegyző” feliratú táblák mutatják az irányt.

Nyitvatartás:
Hétfőtől – Csütörtökig: 9:00 – 17:00
Pénteken: 9:00 – 15:00

Telefon:+36 1 920 0360
Fax: +36 1 920 0369
Email: iroda@budapestkozjegyzo.hu

Cím: H-1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 61. IV. em. 4.